dimarts, 12 de maig de 2020

DIARI DE CONFINAMENT: faig figures amb papiroflèxia!

M'imagino que tots i totes sabeu què és la papiroflèxia... Si no, us ho expliquem: es tracta d’utilitzar tota mena de papers que teniu a casa per construir figures i decorar-les. 

Un cop fetes teniu dues opcions de treball:

a) Escriure el procés o passos per elaborar aquestes figures.

b) Gravar-vos en vídeo i explicar com ho heu fet.

Recordeu de fer un dibuix o adjuntar una fotografia de la vostra figura. Esperem les vostres creacions amb moltes ganes. Doncs vinga, deixeu volar la imaginació i sorpreneu-nos! 

Reciclem amb papiroflexia | nomadfestival

Vídeo explicatiu i figures del David MensaCollage de l'Ona, amb la companyia de la seva àvia, i vídeo explicatiu de com fer un cor.
 


La Laura Oncins ens explica com fer unes figures tan variades com aquestes:La Ivet ens ensenya com fer una granota i un ratpenat i també el resultat d'uns "minillibrets":
L'Azul ens mostra el "comecocos" que ha creat i ens explica el procés que ha seguit:
El Gian s'ha convertit en un expert en l'àmbit animal: peixos, crancs, gats, gossos, etc.

L'Aleix ha fet una presentació amb fotografies per explicar-nos com fer una família de conills:


La Paula Velázquez ens ensenya com fer un peixos molt originals:
La Martina ens mostra com fer la famosa estrella de 12 puntes. Aquí podeu veure el resultat final i uns vídeos explicatius:
El Lluc ha gravat com fer uns gossets de paper molt simpàtics:La Laura Massot ha creat uns origamis amb paper de regal molt vistosos:


L'Hèctor ens mostra i explica la diversitat de figures que ha creat, des d'animals fins objectes quotidians com un llapis:El Xavi ens fa arribar el seu origami en forma de conill:La Nina ens explica com fer una figura clàssica de la papiroflèxia: l'avióEl Martí Rodríguez ha fet una gran varietat de figures molt vistoses:L'Eloi ha pensat amb un altre clàssic de la papiroflèxia: el vaixell.La Guiomar ha creat unes figures molt vistoses i variades:
L'Edurne ens presenta el seu "come-cocos":L'Oriol Pintaluba ens explica pas a pas com fer un Pikachu molt divertit:L'Aina ens mostra la gran varietat de figures que ha creat: des de tigres, taurons i papallones, fins a flors, cors i un llaç:
El Valentí ens explica com fer una estrella ninja molt original ambientada en la cultura japonesa:

El Pol ens ensenya com fer un ocellet amb papiroflèxia:El Daniel ens presenta els tres models d'avió que ha creat i també ens ho explica mitjançant dos vídeos


La Irene ens ensenya el seu colom:


Cap comentari:

Publica un comentari