dimecres, 6 de maig de 2020

RECULL DE MANUALITATS

Sou molts i moltes els/les que aquests dies esteu fent treballs relacionats amb l'àmbit artístic. Aquí teniu algunes creacions de companys i companyes vostres.

La Nina, per exemple, ha organitzat els seus llapis i colors decorant rotlles de diferents tamanys. Quins llapissers tan originals!


També ha volgut personalitzar una bossa per la seva mare.


L'Ona ha fet un gatet amb un tub de paper higiènic, fieltro i cartolina i un llapisser amb una llauna d'olives, cartolina i corda. 
El Gian ha personalitzat una samarreta amb la temàtica del Fortnite. També ha fet uns molins de vent de colors per decorar el seu jardí.


La Ivet ha dissenyat com una mena de cartera per guardar targetes. També s'ha pintat les ungles amb un estil molt originalLa Daniella ha fet dues manualitats: una per guardar caramels i l'altra per recolzar el móvil.

                          

L'Hèctor ens presenta la seva manualitat amb colors plastidecors


Fixeu-vos amb les construccions que va fer el Martí Rodríguez per Sant Jordi. Fins i tot va gravar un vídeo que van enviar al Club Super 3!L'Ona ens ensenya les seves manualitats: estampació de samarretes i un mòbil per regalar al seu cosí petit:Cap comentari:

Publica un comentari